Wie ben ik?

Leuk dat je mijn site bezoekt! Ik heet Linda en met mijn website wil ik je laten zien dan lekker eten helemaal niet moeilijk is. Zelfs als je lastige darmen hebt en rekening moet houden met restricties. Ik hou heel erg van koken. Verse groenten zijn de basis van mijn dagelijkse voeding. Met kruiden en andere pure ingrediënten zet ik altijd lekkere dingen op tafel.

Toen ik startte met lactose- en glutenvrij eten bakte ik op verjaardagen voor mijzelf vaak iets anders dan voor mijn gasten. Ik vond het lastig om een lekkere smeuïge taart te bakken die ik met mijn gasten kon delen. Sinds ik over ben gestapt op het SCD (specifieke koolhydraten dieet) vragen mijn vrienden en familie steeds vaker naar mijn recepten. Op mijn blog deel ik graag mijn recepten met je. Sinds ik puur eet en goed op mijn voeding let voel ik mij steeds beter. Ik hoop van harte dat jij met mijn recepten ook fit en vrolijk wordt!

Lees hoe ik op het SCDiet uit ben gekomen in het themanummer Voeding van CCUVN:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.