Rabarber-aardbeientaart

20170702_173327

Het seizoen is net afgelopen. Maar mocht je nog een verdwaalde bos rabarber in de supermarkt zien liggen, of in je groentenla de laatste oogst  op een lekker recept liggen wachten. Dan heb ik hier een heerlijke taart voor je bedacht. De bodem is gemaakt met amandelmeel en olie, dus geheel gluten en lactosevrij. Voor de frisse versie kan je vulling zoeten met diksap, voor een iets zoetere versie voeg je agavesiroop toe. Lees verder voor het recept.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.