Een ei hoort er bij

Voordat ik startte met het SC-dieet at ik ‘gewoon’ glutenvrij. Ik heb jaren de hele stad door gefietst om lekker glutenvrij brood te kopen. Meestal ging dit op bestelling, en met deze bestellingen ging nogal eens iets mis (met de nodige paniek tot gevolg!).  Toen ik startte met het SC-dieet was er nergens passend brood of crackers te koop. Eigenlijk bleek dit helemaal niet zo erg. In de begin dagen bakte ik zelf brood, maar ik doe dat de laatste tijd steeds minder. Hoe simpeler mijn eten, des te meer energie ik over hou om leuke dingen te doen. Ik blijk het prima te doen op 2 eieren in de ochtend en die zijn overal te koop. Ik wissel af tussen Ei met champignon, Oosters ei en Pesto-ei. Maar met andere groenten, zoals paprika en spinazie zijn natuurlijk ook andere variaties te bedenken.
Na mijn ontbijt eet ik rond 11.00 uur vaak een banaan en hou het hiermee prima uit tot de lunch. Ben jij een grote eter en heb je ’s ochtends meer voeding nodig? Vul de eieren aan met snoeptomaatjes, een bakje kokoskwark met hennepzaad, gewelde noten of fruit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.