Jarig!

Mon Cerise

Bakken vind ik heerlijk om te doen. En wat is er dan leuker dan uitpakken voor je eigen verjaardag? Dit jaar maakte ik een ‘cheesecake’ met kersentopping. Met mijn lastige darmen blijft het altijd een ontdekkingstocht om iedere keer weer iets lekkers te vinden om op tafel te zetten. In de afgelopen jaren zijn er best wat ingrediënten afgevallen die ik niet meer kan gebruiken. Maar ik ontdek steeds week nieuwe ingrediënten en toepassingen. Voor taarten doe ik de laatste tijd veel inspiratie op in de rawfood-keuken. Het kost een beetje meer voorbereidingstijd, maar is de moeite zeker waard. De taart is natuurlijk weer helemaal sc-diet proof: graanvrij (dus ook glutenvrij), suikervrij, zuivelvrij en dit keer zelfs ook vegan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.