Aspergeseizoen!

20150406_183837

Heerlijk, het aspergeseizoen is volop aan de gang. Nu ik een gewone hollandaise of kaassaus niet past binnen het sc-dieet en dus afvalt om te eten, ben ik een tijdje aan het zoeken geweest naar een fijne manier om asperges te eten. Deze versie van asperges met zalm en zeekraal is als beste uit de bus gekomen. Het recept is geheel lactose- en glutenvrij, en koolhydraatarm. Een perfecte luxe zondagse maaltijd!

Vroeg in het seizoen gebruiken we 500 gram asperges voor twee persoon, en combineren we de asperges met Pastinaak uit de oven. Maar als de prijzen gunstiger zijn lusten wij ook 500 gram asperges per persoon. Jij kan vast ook een excuus verzinnen om jezelf te verwennen met een grote portie van deze heerlijke luxe groenten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.