Lunchsalade voor onderweg

De meivakantie staat voor de deur. Heb jij al leuke plannen gemaakt? Of je nu naar de Efteling gaat, of gewoon aan het werk bent. Lunchen onderweg blijft een ding met het SC-dieet. Geen probleem met deze salades die je makkelijk mee kan nemen. Wat dacht je van deze Bietensalade to go of van deze Luxe venkelsalade. In een kwartiertje zijn ze klaar en op het werk heb je hebt gegarandeerd jaloerse blikken van collega’s te pakken. Natuurlijk kan je ze ook lekker thuis op eten. Eventueel kan je de salade dan serveren op een bord van rucola of veldsla.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.