Apergeseizoen deel II

Vergeet tijdens het aspergeseizoen vooral de groene asperges niet! Heerlijk om te combineren met andere groenten. Bijvoorbeeld met aubergine en paprika in deze roerbakmix . Maar gebruik je fantasie om verder te variëren met verschillende groenten. Per persoon eten wij ’s avonds 300 gram groenten, dat haal je gemakkelijk met dit groenterecept voor 2 personen. Maak je er nog een voor- of nagerecht, dan kan je dit recept voor 3 personen gebruiken.

Deze roerbakmix combineren we graag met een deze biologische kipdrumsticks. Ik probeer mijzelf uit te dagen om niet altijd makkelijk voor kipfilet te gaan, maar om juist af te wisselen met kippendijvlees, -poten en -drumsticks. Zo proberen we de hele kip te gebruiken.

Ik start met het klaarmaken van de kip. En terwijl deze in de oven staat te garen heb je ruim de tijd om de groenten klaar te maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.