Winterse kost

De temperatuur stijgt de laatste dagen hard. De lente staat al voor de deur. Toch wil ik nog graag een winterse spruitenschotel met je delen. Gewoon, om het nog heel even kan. Als kind zijnde vond ik spruiten verschrikkelijk, wie niet. Maar met mijn favoriete noten, pecannoten, wordt alles lekker. Met de felle zon van de laatste dagen voelt deze Spruiten-paprika schotel als een afscheidsmaaltijd voor de winter. En dan nu de komende dagen heerlijk genieten van de zon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.