Even voorstellen

Precies twee jaar geleden ben ik mijn blog gestart. Ondertussen heb ik 50 recepten op mijn site en wordt het tijd mij eens netjes aan jullie voor te stellen. Ik heb een verstopt menuutje toegevoegd waarin ik kort uitleg wie ik ben en wat ik met mijn blog wil bereiken. Maar ik zal mijzelf ook hier netjes introduceren.

Ik heet Linda, woon in Utrecht. En naast koken hou ik ook van reizen. Altijd fijn te ontdekken dat er genoeg landen zijn waar ze volop andere dingen eten dan bruine boterhammen, kaas en aardappels. Alhoewel reizen met voedselrestricties wel eens een uitdaging kan zijn doe ik ook iedere reis weer inspiratie op voor nieuwe recepten.

Ik hoop van harte dat ik met mijn recepten jullie help om je dagelijks leven ook vol energie op te pakken. Of dat nu met werk is, zorgen voor je familie of vrienden is. Zorg goed voor jezelf, kook puur en dan wordt jij vanzelf ook Fit & Vrolijk!

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in en krijg een mailtje als ik een nieuw recept of blog voor je heb geschreven.

1 Comment

  1. Maak regelmatig gebruik van je site om iets gezonds op tafel te zetten.
    Altijd weer een verassing je weet overal iets van te maken. Linda bedankt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.