Paasontbijt

Lijnzaad bollen

Ik heb al eerder eens geschreven dat ik brood niet mis. Maar als er allerlei luxe broodjes in de winkels verschijnen, nu vanwege Pasen, dan begint het ineens te kriebelen. Als lunch eet ik vrijwel altijd salades en daar kan ik volop in afwisselen. Maar met mijn ontbijt mag ik wel wat meer variëren.

Vorig jaar maakte ik voor het Paasontbijt een zoet Rozijnenbrood. Nu heb ik bolletjes gemaakt van lijnzaadmeel. Met de combi van dit zoet en hartig brood zet je snel een heerlijk paasontbijt in elkaar. Als beleg kan je een gekookt ei gebruiken, met ongezoete mayonaise. Tahin (sesampasta) is ook een goede combinatie met deze bolletjes, met een plukje alfalfa ziet het er helemaal feestelijk uit. Maak een vers sapje erbij en je lente-gevoel is compleet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.