Moederdag!

Frisse aardbei-bonbons

Zondag is het weer Moederdag! De winkels kleuren roze en je struikelt over de hartjes. Ik wil natuurlijk niet achterblijven en heb vandaag een recept in stijl. Want wat is er nu leuker dan je moeder verrassen met eigen gemaakte aardbei-bonbons? Natuurlijk wel verantwoord zonder suiker. En allergie vriendelijk zonder lactose en gluten. Als je de frisse smaak oké vindt dan is het recept zelfs vegan. Mocht je de bonbons iets zoeter willen dan kan je het zoeten met agavesiroop. Of honing om het recept SCD-proof te houden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.