Pizza met bloemkoolbodem

Laatst liep ik voorbij de New York Pizza en zag een groot reclamebord voor pizza’s met bloemkoolbodem. Ik bedacht mij dat ik als foodblogger wel heel erg achterloop zonder bloemkoolpizza op mijn site 😉. Snel een inhaalactie! Bij deze een recept voor een bloemkoolpizza met ansjovis. Natuurlijk is dit een veel lekkerdere variant met heel veel groenten.

Een bloemkoolbodem voor je pizza is een ideale manier om snel aan de minimale 250 gram groenten per persoon te komen. Sterker nog, als je deze pizza met z’n tweeën op krijgt heb je 400 gram op. De pizza met meer mensen delen kan natuurlijk ook een optie zijn. De pizza bevat niet heel veel eiwitten. Dus als je de pizza met meer mensen deelt, kies dan voor een bijgerecht dat dit compenseert. Bijvoorbeeld een groene salade met eieren en noten.

Op de hoogte blijven van nieuwe recepten en blogs? Schrijf je in en ontvang een mail bij ieder nieuw bericht op mijn website!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.