Nazomer drankje

Spicy bananenshake

Heerlijk, er staat een prachtig nazomer weekend voor de deur. Daar hoort een tropisch drankje bij! Ik ben erg fan van deze Spicy bananenshake. Ik heb veel geëxperimenteerd met limoen, citroen, munt en andere kruiden. Maar de combinatie van kaneel, kardemom, citroengras en gember vind ik het meest geslaagd.

Mocht je kruidenrek iets minder uitgebreid zijn dan die van mij. Geen probleem, ook een basic versie van alleen banaan en kokosmelk is heerlijk. Met dit deze zuivel- en suikervrije dorstlesser waan je je weer heel even op vakantie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.