Kerstontbijt

Zoet cranberrybrood

Om mij heen is iedereen druk aan het puzzelen met Kerstdiners. De recepten zijn geselecteerd en een deel van de boodschappen is al in huis. Dit jaar heb ik weer de luxe om twee dagen aan te kunnen schuiven bij mijn lieve familie. Dit jaar opgesplitst, om binnen de nieuwe maatregelen te passen. Ik hoef dus niet te koken voor een diner. Maar wil wel uitpakken met een luxe Kerstontbijt. Mijn trouwere volgers weten dat ik niet vaak brood bak. Maar bij speciale gelegenheden pak ik wel mijn bakblikken en tover een lekker broodjes tevoorschijn. Dit jaar is het Zoet cranberrybrood. Met amandelmeel en kokosyoghurt als basis, naast natuurlijk de cranberries. Let er op dat je geen cranberries koopt die gezoet zijn met suiker. Er zijn alternatieven te koop; cranberries die zijn gezoet met ananas- of appelsap. Op deze manier heb je een heerlijk glutenvrij, zuivelvrij en suikervrij brood.

Ik heb jullie, met het oog op zoveel mogelijk thuisblijven, geholpen met een paar (affiliate) links. Leek mij handig voor jullie als lezers om niet te hoeven zoeken naar dieetproducten. Als jullie deze links massaal gebruiken, zal ik er vast iets aan over kunnen houden. Maar vooralsnog is deze blog vooral een hobby en hobby’s kosten geld : ) . Dus gebruik de links vooral als het jou uitkomt en zie het als een extra service om drukke supermarkten te kunnen vermijden.

Veel bakplezier en hele fijne dagen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.