’t Heerlijk avondje

Pakjesavond cupcakes

’t Heerlijke avondje is gekomen: 5 december is aangebroken Spannend of Sinterklaas vanavond bij iedereen op bezoek kan komen. En of alle bezorgpieten het voor elkaar krijgen alle pakjes op tijd bij iedereen te krijgen. Ik haal net deze heerlijke muffins uit de oven, dus ben er helemaal klaar voor! Ik ben dol op koek-/ speculaaskruiden, en heb uitgeprobeerd of je er ook muffins mee kan maken. Ja, dan kan! Vorig jaar had ik een versie waarin ik de kruiden nog niet duidelijk genoeg proefde. Deze nieuwe versie is wel door mij goedgekeurd en ook door mijn testpanel.

Voor alle last-minute bakkers hier mijn recept voor de ultieme Sinterklaas-traktatie: Pakjesavond cupcakes. Vanzelfsprekend weer lactose en glutenvrij. De basis is amandelmeel en ze zijn gezoet met honing. Sneller klaar dan Glutenvrije pepernoten. Hele fijne avond!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.