Doorbreek de vicieuze cirkel!

Goed nieuws! Misschien had je het al op een andere manier vernomen. Maar er is weer een Nederlandse vertaling te verkrijgen van het boek Doorbreek de vicieuze cirkel, oftewel de ‘bijbel’ van het Specifieke Koolhydraten Dieet. De vorige editie van het boek was al enige tijd uitverkocht. Met een beetje geluk lukte het sommigen van ons een tweedehands editie op de kop te slaan, maar een heel erg betaalbare optie was dit niet. Het heeft Victorien Madsen (van de SCD-website CuringFood) behoorlijk wat tijd en moeite gekost, maar het resultaat ziet er super mooi uit!

Op de achterkant van het boek vind je een aanbeveling van mij. Ik ben ontzettend blij dat er weer een Nederlandse editie is van het boek, voor alle starters die met het SCD willen beginnen is het een must om te lezen. En voor iedereen die al een tijdje bezig is, is het heel handig om af en toe weer terug te kunnen bladeren om te lezen ‘hoe het ook al weer zat’. Zoals ik aangeef in mijn aanbeveling is het SCD niet een supermakkelijk dieet. De hoofdlijnen zijn heel helder: geen suiker, alleen lactosevrije zuivel, geen granen en geen producten die veel zetmeel bevatten. Maar in de details is het opletten geblazen; sommige peulvruchten zijn toegestaan (zoals linzen en witte bonen) anderen weer niet (denk aan kikkererwten). Meestal doe ik het goed en soms wordt ik er door lezers op gewezen dat ik misschien toch een beetje smokkel. Kortom, ik zal mijn huiswerk ook weer opnieuw doen. 😉 Ondanks alle ingewikkelde uitzonderingen in het dieet heb ik nooit één dag spijt gehad van mijn omschakeling naar het specifieke koolhydraten dieet. Geen buikpijn, normale ontlasting en hier praktisch nooit meer bloed bij vinden is voor mij zo waardevol. Dit gun ik iedereen met lastige darmen. Dus ik hoop dat deze nieuwe editie jou inspireert en helpt bij een buikpijnvrij, fit & vrolijk leven!

Wil je mijn website steunen? Bestel het boek dan via deze link bij bol.com: Doorbreek de vicieuze cirkel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.