Eindelijk!

Na weer even een periode van radiostilte eindelijk weer een nieuw recept! Ik had haast per ongeluk een paar extra websites onder mijn beheer gekregen. Onder andere die van mijn Aikido vereniging, ben daar inmiddels mee gestopt. Voor de verhuur van het appartement van mijn ouders in Spanje heb ik een eenvoudige website gemaakt. Ook direct een Airbnb-pagina voor hun stulpje aangemaakt. Nu de eerste verhuurders binnen zijn komt er weer tijd om aandacht aan jullie te besteden. 🙂 De laatste tijd druppelen er weer af en toe nieuwe volgers binnen, extra motivatie om weer in de spreekwoordelijke pen te klimmen. Mijn recepten uit te werken en die te delen.

Ik heb dit recept voor bananenpannenkoeken al even geleden gemaakt. Maar foto’s maken was er bij in geschoten. Zie maar eens van deze pannenkoeken af te blijven als de geur van deze pannenkoeken te tegemoet komt. Het recept is voor een kleine hoeveelheid. Verdubbel het als je met meerdere personen hiervan wil ontbijten. Vanzelfsprekend is het recept weer glutenvrij en vrij van zuivel.

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.