Sporten & snacken

IMG_0984

Ik heb de laatste maand veel geschaatst. Nu de ijsbaan dicht is en natuurijs echt niet meer terug komt heb ik weer tijd om een recept te delen. Om spieren op te bouwen en sneller te herstellen eet ik na het sporten vaak noten. Maar na het schaatsen op natuurijs eet ik ook graag een noten-vruchtenreep om mijn energiepijl weer aan te vullen. Het aanbod van SC-diet proof repen in de winkels neemt toe. Verschillende repen van merken als Nakd, Raw Bite, Wild Thing en Lubs zijn gluten en lactosevrij (Let op: niet alles van deze merken). Ik ben heel blij met dit ruime aanbod. Maar vind het ook leuk eens zelf uit te proberen om repen te maken. Het recept vind je hier. Ik heb hennepzaad als basis genomen, aangevuld met kokos, dadels, zonnebloempitten en kokosolie. De repen stijven op in de koelkast. Meenemen gaat in de winter prima als je buiten gaat schaatsen. Bij een tropisch zwemparadijs verwacht ik echter dat ze weer zacht worden. Koel bewaren, of lekker thuis opeten dus!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.