Pasen!

De Paasdagen staan voor de deur. Ik ben een boodschappenlijstje aan het maken voor lekkere dingen voor ons Paasontbijt. Maar een lekker broodje heb ik al gebakken: een graanvrij (dus ook glutenvrij) en lactosevrij rozijnenbrood. Ik heb al eerder verklapt dat ik weinig brood bak en ’s ochtends graag een ei bak als ontbijt. Maar voor de Pasen maak ik graag een uitzondering. SCD-proof  brood bakken kan ook vrij kostbaar zijn, dus mijn inziens niet voor iedere dag geschikt. Maar voor nu ga ik heerlijk genieten. Fijne Pasen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.