Japan

IMG_1088

Het is al weer bijna een jaar geleden dat wij op vakantie waren naar Japan. Gek genoeg heb ik drie weken rond kunnen reizen en prima volgens mijn dieet kunnen eten. Er wordt in Japan weinig zuivel gebruik, en ook brood kom je weinig tegen. In hotels is het ontbijtbuffet gevuld met (ingelegde) groenten, gebakken vis, eiergerechten, zeewier en rauwkost. En in Japanse restaurants kan je vaak kleine gerechtjes bestellen, met groenten, vlees of vis. In dit groentegerecht gebruik ik Tamari (glutenvrije sojasaus) om mij weer terug in Japan te voelen. De combinatie van shiitake, paksoi, verse knoflook, gember en peper maken de smaak compleet. Itadakimasu!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.