Plat groentenbrood

20181111_133306

Mijn nieuwe arts tipte mij laatst dat zij groentebrood zo heerlijk vindt. “Het is heel simpel; je maalt groenten fijn, doet er wat amandelmeel bij, 2 eetlepels kruiden en eieren”. Ik ben altijd wel te porren voor simpele gerechten. En brood bakken vind ik stiekem best veel gedoe, daar maak ik niet vaak tijd voor. Ik heb internet afgespeurd en een eigen variant gemaakt, namelijk Broccolibrood (met knoflook en Provençaalse kruiden).
Ik ben altijd voorstander van het eten van salades als lunch. Maar af en toe ben ik voor mijn werk op pad en komt een salade niet heel handig uit. Bijvoorbeeld bij een congres of andere bijeenkomsten. Een platbrood als dit eet makkelijk weg. Je vist het makkelijker uit je tas dan een salade.
Dit Broccolibrood is heerlijk met tapenade, zalm of een spread. Bijvoorbeeld ‘Sandwichspread  wilde kruiden’ van Your Organic Nature is SCD-proof. Met een toefje alfalfa ziet het er super feestelijk uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.