Beste recepten ‘Top 5 – 2018’

Top 5 2018

Ik ben dol op lijstjes. Zo aan het einde van het jaar kijk ik graag welke recepten het meest populair waren. Niet alleen om terug te blikken, maar ook om inspiratie op te doen voor komend jaar. Jullie blijken lekkerbekken, want mijn verjaardagstaart is met stip op nummer één geëindigd; een ‘raw cheesecake’ zonder ‘cheese’. Blijkbaar zijn er veel bezoekers naar het ultieme glutenvrije, zuivelvrije en suikervrij pepernoten recept op zoek geweest, want deze is op twee geëindigd.  Ik bak zelf weinig brood, ik eet vaak salades als lunch, maar broodrecepten worden wel gewaardeerd. Op nummer drie staat mijn Rozijnenbrood.  Ik maakte dit brood voor Pasen, maar ook voor het Kerstontbijt is dit brood heerlijk. Op nummer vier de Asperges met zalm en zeekraal, helaas zijn asperges niet meer in het seizoen. Maar degene die een aspergevoorraad in zijn vriezer heeft aangelegd, heeft hier wellicht ook met de Kerst nog van gesmuld. Op nummer vijf de Hartige Taart Andijvie, gevuld met pistachenoten en zongedroogde tomaten. Handig om mee te nemen naar een zomerse picknick of een winters eetfeestje waar ieder zijn eigen baksels meeneemt.

Een mooie afsluiting van het jaar gewenst aan iedereen. Tot in 2019, met weer nieuwe suikervrije, zuivelvrije en graanvrije recepten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.