Goede voornemens?

raw cupcakes

Mocht je afvallen als goed voornemen hebben, dan kan je dit recept misschien maar beter even overslaan…… Tenzij je door sporten kilo’s kwijt wil raken, dan zijn deze cupcakes prima als stevige snack na het sporten te gebruiken!

Laatst kwam ik zelf thuis na mijn schaatstraining en had behoefte aan een snack, maar we hadden geen noten meer in huis. Noten zijn mijn favoriete snack na het sporten; boordevol eiwitten. Rondkijkend in het keukenkastje zag ik wel notenpasta en dadels. Hierdoor kreeg ik het idee om de Cupcakes van Rens Kroes te maken. Voor de bodem gunde ik mijzelf geen tijd en chocolade valt niet altijd goed dus ook de topping sloeg ik over: ik heb mijzelf gefocust op de middelste laag. Alhoewel, gefocust….. ik bleek na het sporten niet helemaal scherp en vergiste mij in de hoeveelheden (veel te veel notenpasta). Om de boel te redden heb ik kokosrasp toegevoegd. Zo kwam ik toch op een goede structuur uit. De cupcakes bleken heerlijk en supersnel klaar! Hier vind je het uiteindelijke recept.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.