Bring your own

Prei-champignon schotel

We hebben laatst weer ons eerste tuin feestje gehad naast een prachtige boomgaard. Het etentje was in ‘Bring-you-own’-stijl. Ik had deze prei-champignon schotel mee genomen, en hij was in no time op. Altijd leuk om bevestiging te krijgen dat mijn dieet-eten niet in een hoekje staat te verpieteren of eng gevonden wordt omdat het zonder gluten en lactose is. En voor anderen ook het bewijs dat je zetmeelrijke producten als brood, aardappels, pasta of rijst niet mist als je zorgt dat er voldoende groenten en eiwitten in je maaltijd zijn opgenomen.

Het handige aan prei vind ik altijd dat het het hele jaar door te verkrijgen is. Daarom kan je deze schotel het hele jaar door eten. In de zomer makkelijk mee te nemen naar feestjes of het park. In de winter hebben we deze schotel een paar keer als mantelzorg-maaltijd meegebracht naar familie en vrienden. Ook op deze adressen viel de groenteschotel in de smaak!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.