Basic Bowl to go

Met dit warme weer vind ik het heerlijk zo veel mogelijk buiten te zijn. Koken en eten klaar maken doe ik zo snel mogelijk en ook het boodschappen doen gaat op de automatische piloot. Ik kom de laatste tijd vaak met dezelfde ingrediënten thuis voor salades. Er zijn ook hele volksstammen die iedere dag boterhammen met kaas eten, dus zo erg lijkt mij dit even niet. Als het zomers weer voorbij is komen er weer tijden genoeg om meer te variëren en experimenteren. Ook even geen zin om lang voor je lunch in de keuken te staan? Maak dan ook mijn basic bowl klaar. Door verse kruiden toe te voegen uit de tuin blijven mijn collega’s jaloers kijken.

Natuurlijk is deze lunch weer helemaal scd-proof. Deze heerlijke salade is graan-, gluten, zuivel en suikervrij. Wordt je buik wel zo blij van!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.