Vakantie!

Ik ben weer terug! Net weer thuisgekomen na een trip van drie weken naar Engeland en Schotland. Prachtige landschappen gezien, spannende bergen beklommen en hele leuke mensen ontmoet. Dit jaar gingen we voor het eerst met een camper op pad en dat is supergoed bevallen. Vorig jaar deelde ik drie vakantietips die dit jaar met camper heel erg makkelijk te realiseren waren.

We hadden voldoende bagageruimte om noodvoorraad aan te leggen met voedingsmiddelen die lastig te verkrijgen zijn. Zo werd het een stuk makkelijker om mijn dieet te volgen. En met onze camper hadden we altijd een mobiele keuken bij ons, waardoor we konden koken op de gekste plekken. Eén avond hadden we net de ferry gemist naar het eiland Mull, waar we graag naartoe wilde. Rond etenstijd stonden we daardoor vast op het parkeerterrein bij de boot, in de rij voor de volgende afvaart. We bleken nog wat bonen te hebben en een spitskool, wat een heerlijke roerbakschotel opleverde.

Ga jij nog op vakantie? En zie jij er tegenop glutenvrij, zuivelvrij en suikervrij te eten op reis? Lees mijn Vakantietips nog even na voor je weggaat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.