Met een beetje liefde

Gember-citroengraskoekjes

De teugels worden weer gevierd, we worden allemaal wat losser en er mag gelukkig weer veel meer. We zijn de afgelopen maanden allemaal een beetje aan het cocoonen geweest en in ons inner-circle blijven hangen. Wie heb jij al een tijd niet gezien en zou je het liefst weer opzoeken? En hoe doe je dat; een poging doen om 1,5 meter afstand te houden terwijl je elkaar het liefst een knuffel geeft?

Mijn oplossing is natuurlijk simpel: neem koekjes mee! Met liefde gebakken Gember-citroengraskoekjes deden het goed bij mijn proefpanel. Dus hier maak jij vast ook jouw vrienden of familie blij mee. Als je de koekjes voor je uitsteekt omzeil je even de ongemakken van het begroeten op afstand.

De sportscholen gaan vandaag weer open. Dus één keer extra koekjes eten kan prima. Die coronakilo’s heb je er eind van de zomer vast weer afgetraind. Komende posts zal ik ik je hier verder mee helpen met recepten van fijne zomerse salades.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.