♥ Cranberry

Cranberry cupcakes

Het cranberrybrood-recept deed het voor de Kerst erg goed. Ik blijf nog even in de bakstemming en maak deze week cupcakes van amandelmeel, kokosyoghurt en cranberries. Ik vind cranberries erg lekker en een heerlijke combinatie met amandelmeel. Nu praktisch alle leuke dingen buitenshuis dicht zijn of niet kunnen vermaak ik mij graag in de keuken. Deze cranberry cupcakes zijn prima comfortfood om deze lock-down door te komen. 😀

Ik heb een deel van de cupcakes in de vriezer gedaan. Nu je maar een paar mensen op bezoek mag hebben wordt het lastig deze 15 cupcakes op te krijgen. Of nou ja, lastig. Laten we het op niet verstandig houden. Even langs brengen bij vrienden of familie kan natuurlijk ook. Pas een beetje op elkaar in deze tijden!

Als je goed oplet zie je dat de ingrediënten bijna hetzelfde zijn als het vorige recept; het cranberrybrood. Door de hoeveelheden aan te passen zijn de cupcakes een stuk zoeter. Maar wel net zo lekker en smeuïg. Het recept is vanzelfsprekend suikervrij, maar gezoet met honing. Door de amandelmeel en kokosyoghurt ook weer gluten- en lactosevrij.

Veel bakplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.