Maar wat eet je dan als lunch?

Als ik vertel dat ik geen brood eet krijg ik vaak de vraag “Ja maar, wat eet je dan als lunch?”. “Salade” is daarop mijn standaard antwoord. Verse groentes en peulvruchten zitten hier standaard in, aangevuld met noten, pitten of zaden. Ze zijn makkelijk te verkrijgen. En je kunt er eindeloos mee variëren.
De witlofsalade is vrij licht. Dus prima geschikt voor mij met mijn kantoorbaan. Als je een zwaarder beroep hebt raad ik aan je lunch aan te vullen met extra groenten of noten. De appel-andijviesalade is steviger en eten wij soms in de zomer als avond-maaltijd. Eventueel met aardbeienijs toe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.