Super snel vruchtenijs

 

Heerlijk om zo half oktober met 25 graden buiten te zitten. Terrasje pakken, in de tuin of op het balkon lekker genieten van de zon. Deze zomerse temperaturen vragen natuurlijk wel om ijs. Mijn voorraad in de vriezer was vandaag helaas op. Maar in een mum van tijd draaien je dit heerlijke vruchtenijs in elkaar. Alleen het wachten tot het ijs voldoende bevroren is kost mij moeite.

Beide recepten zijn gezoet met diksap. Hierdoor is het niet nodig om suiker of ander zoetmiddelen toe te voegen. De basis is kokosyoghurt met kokosroom, geheel zuivelvrij en vegan dus. Welk recept is jouw favoriet? Ananas-kokos of Bosvruchten?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.