Glutenvrije pepernoten

Glutenvrije pepernoten

Al sinds we terug zijn van vakantie ben ik verlekkerd naar de pepernoten in de supermarkt aan het kijken. Oké, augustus was nog een beetje vroeg. Dus ik heb keurig nog twee maanden gewacht en zie hier het resultaat. Ik heb verschillende versies uitgeprobeerd, en deze zijn als beste uit de bus gerold. Of nou ja, uit de oven natuurlijk.

Het recept is suikervrij; voor degene die strikt SC diet of Paleo eten raad ik honing aan als zoetmiddel. Krijg je veganistische vrienden op bezoek, of volg je het dieet al langer en mag je wat relaxter met de regels omgaan, dan raad ik agavesiroop aan. Agavesiroop heeft een neutralere smaak. Het recept is vanzelfsprekend weer glutenvrij en zonder melkproducten.

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.