Balansdag

Limabonensalade

Ik zag vandeweek nog little gem (kleine kropsla) in de winkel liggen en ook radijzen zijn nog te koop. Het weer is echt aan het omslaan, dus neem aan dat het niet lang meer duurt voor het seizoen echt afgelopen is. Maar voor we weer op knollen, rapen en penen gaan leven hier een heel vrolijk bord met Limabonensalade om mee te lunchen.

Ik ben geen calorieën teller maar dit lijkt mij een perfecte salade voor een balansdag. In deze tijd is het veel verleidelijk om je helemaal misselijk te eten aan (glutenvrij) speculaas en kruidnoten. Deze lichte salade is een heerlijke afwisseling van alle zoetigheid. Smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.