Kerstdiner inspiratie

Natuurlijk is het Kerstdiner bij uitstek het moment om al je kookkunsten te showen. Maar ik kies er toch voor een paar basic recepten met je te delen. Recepten die je makkelijk van tevoren kunt voorbereiden. En die niet verpieteren als je ze een paar minuten te lang op laat staan. Zo kun je maximale aandacht aan je vrienden en familie besteden: Rode kool met rozijnen en pastinaak uit de oven. Of je hierbij vlees, vis of iets vega klaar maakt laat ik aan jou. Als toetje stel ik Ananas-kokosijs voor. Toch een tropische afsluiting na de Hollandse kost. Maak je het ijs langer dan drie uur van tevoren klaar? Haal het dan 20 à 30 minuten voor het opdienen uit de vriezer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.