Lente!

20170505_181932

De zon doet vandaag weer goed zijn best, de lente is echt begonnen. Ik heb de eerste raapstelen al in de winkel gezien, mijn lentegevoel is compleet! Raapstelen zijn heerlijk om te gebruiken in een salade. Maar ik ga vanavond voor raapstelenstamppot. Om deze stamppot SCD-proof te maken vervang ik de aardappels voor witte bonen. Als ik hutspot maak gebruik ik pastinaak en knolselderij in plaats van aardappels. Eigenlijk is iedere stamppot lekker te krijgen met één van deze vervangers, of een combi er van. Uiteraard bevat zowel het recept voor raapstelenstamppot als hutspot geen melk of andere zuivel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.