Pannenkoeken!

Het weekend staat weer voor de deur! Lekker uitslapen en iets meer tijd om in de keuken door te brengen dan gebruikelijk. Doordeweeks eet ik meestal eieren als ontbijt, soms op z’n Oosters, met Pesto, met groenten en/ of champignons. Maar in het weekend heb ik vaak zin in iets anders. En wat is er nu lekkerder dan pannenkoeken eten als ontbijt?

Voorheen maakte ik vaak pannenkoeken van alleen amandelmeel, nu heb ik een iets lichtere versie gemaakt van kokos- en amandelmeel. Helemaal gluten- en lactosevrij, zonder suiker en vanzelfsprekend passend in het SCDiet.

Ik had wat bramen in de koelkast staan die dreigden te bederven, deze heb ik even kort gekookt en zie je als beleg op de bovenste foto. Een andere serveertip is: plakjes banaan, geraspte kokos en honing. Een heerlijke tropische versie waar ik erg blij van wordt. Hopelijk jij ook!

Het recept vind je hier. Veel plezier met bakken dit weekend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.